Lun. Oct 3rd, 2022

Ens comunica en José-Javier Fernández això:
(Más abajo en castellano)

Estimats corredors,

L’any passat vaig córrer tot sol una mitjana marató a Vallparadís. 

En aquest youtube hi ha un resum de tres minuts: https://youtu.be/PX9gxnotMXE

Aquest any espero que ens tornem a veure per ajudar a Casa Guadalupe, convidant a més persones perquè participin.

Casa Guadalupe té com a missió acollir, acompanyar i ajudar dones embarassades de qualsevol raça, religió i condició social, que estan pensant en avortar o que afronten amb grans dificultats el seu embaràs.

Per donar difusió i aconseguir ajuda econòmica per a la seva nova seu a Terrassa (c/ Nou de Sant Pere, 42, 08221 -Tel. 623.13.59.89) hem organitzat un Projecte solidari familiar i esportiu, amb dues parts: Concurs de Relats Breus sobre el do de la vida i l’esport i la VII Marxa-Cursa familiar al Parc de Vallparadís el proper 24 d’octubre. Adjunt els cartells amb les bases del Concurs literari per tal que el màxim nombre de persones i famílies puguin participar-hi.

Per als instituts, escoles o clubs esportius que presentin vint Relats o breus o inscriguin vint famílies en la Marxa-Cursa s’ofereix una conferència-tertúlia amb el periodista Josep Ballbé i una altra amb el pediatre Dr. Josep Argemí

L’enllaç per a la inscripció a la VII Marxa-Cursa familiar per la vida és: https://runedia.mundodeportivo.com/inscripcio/202154315/

Estimado amigo:

Casa Guadalupe tiene como misión acoger, acompañar y ayudar a mujeres embarazadas de cualquier raza, religión y condición social, que están pensando en abortar o que afrontan con grandes dificultades su embarazo.

Para dar difusión y conseguir ayuda económica para su nueva sede en Terrassa (c/Nou de Sant Pere, 42, 08221 –Tel.: 623.13.59.89) hemos organizado un Concurso de Relatos Breves sobre el don de la vida y el deporte y una Marcha-Carrera familiar en el Parque de Vallparadís el próximo 24 de octubre. Adjunto los carteles con las bases del Concurso literario para que el máximo número de personas y familias puedan participar.

Para los Institutos o colegios que presenten veinte Relatos o breves o inscriban veinte familias en la Marxa-Cursa se ofrece una conferencia-tertulia con el periodista Josep Ballbé y otra con el pediatra Dr. Josep Argemí. Estamos pendientes de poder ofrecer también una conferencia con un deportista olímpico.

El enlace para la inscripción en la carrera es:  https://runedia.mundodeportivo.com/inscripcio/202154315/

Atentament / Atentamente

José Javier Fernández Jáuregui

jjavierjauregui@gmail.com 629406454

deportistasporlavidaylafamilia.com

Por webmaster

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.